Bouwsociëteit Stedendriehoek

Bouwsociëteit Stedendriehoek heeft als doel het bevorderen van contacten en samenwerking tussen bij de ontwikkeling en bouw betrokken personen, ondernemingen en overheden in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Leden zijn afkomstig uit het bedrijfsleven, colleges van B&W en ambtelijke bestuursfuncties van de gemeenten in de Stedendriehoek.

Aan Coopkracht werd gevraagd om voor de Bouwsociëteit een nieuwe website te ontwikkelen. Het automatiseren van de ledenadministratie en deelnemerslijsten van evenementen waren een grote wens. We hebben die eisen en wensen vertaald naar een concreet product en deze uitgevoerd, daarbij waren vanuit Coopkracht drie leden betrokken, waaronder ik.

De ontwikkelde website is niet alleen voor de communicatie naar buiten, maar dient ook als platform voor de leden. Leden kunnen inloggen in een afgeschermd gedeelte. Daar kunnen ze zelf hun gegevens aanpassen en zich aan- of afmelden voor evenementen. In het Content Management Systeem is per evenement een deelnemerslijst te downloaden. Er kunnen mailings worden verstuurd, met daarin gepersonaliseerde content.

Florido heeft het Content Management Systeem geleverd en de techniek voor de portal functionaliteit. Het systeem is gehost op een server van Florido.

Lees meer over het Coopkracht project voor Bouwsociëteit Stedendriehoek
Bezoek de website van DeBouwsocieteit.nl