Over Florido

Florido is afkomstig uit het Spaans en betekent bloemrijk, in bloei en bloeiend. Sinds 2002 ontwikkelt Florido websites en online toepassingen voor klanten in binnen en buitenland.

Vincent Fleur

Vincent FleurTijdens mijn studie Bedrijfskundige Informatica aan de Saxion Hogeschool in Enschede ben ik begonnen met het professioneel ontwikkelen van websites. Na mijn studie heb ik die onderneming, werkzaam onder de naam Florido, voortgezet.

Door mijn bedrijfskundige achtergrond ben ik in staat bedrijfsprocessen snel te doorgronden en analyseren. Vervolgens kom ik tot een automatiseringsoplossing en kan deze ook uitvoeren. Dit doe ik alleen of in samenwerking met collega zelfstandigen uit mijn netwerk.

 

Sinds 2017 ben ik actief in het onderwijs. Eerst als docent Software Developer bij Aventus en tegenwoordig als docent HBO-ICT bij Saxion Hogeschool. Het overbrengen van kennis en samen met studenten werken aan casussen is uitdagend en leuk. Vanzelfsprekend ben ik daardoor minder beschikbaar om als Florido voor klanten aan het werk te zijn.