Optimaal rendement uit uw online activiteiten

Online strategie

Hoe kunt u uw succes op Internet vergroten en meer rendement halen uit de inspanningen die u levert? Door het opstellen van een doordacht plan, een stratgie voor uw online activiteiten, krijgt u inzicht in wat nou werkelijk werkt voor uw ondernemin.
Florido helpt u bij het bepalen van uw online strategie.
 

SEO / Zoekmachineoptimalisatie

Bij het vergroten van de vindbaarheid op internet speelt zoekmachineoptimalisatie een grote rol. Florido kan u helpen uw huidige site beter vindbaar te maken en denkt met u mee hoe we de conversie kunnen vergroten.
Uw website optimaliseren voor zoekmachines.
 

Advies en begeleiding

Indien er binnen uw organisatie onvoldoende kennis of capaciteit is om een (online) IT project te begeleiden, kan het inhuren van extene expertise een oplossing bieden. Ik kan u helpen bij het maken van keuzes en u en uw organisatie begeleiden in het ontwikkeltraject.
Florido kan u helpen bij het begeleiden van uw IT project.
 

Prototyping

U heeft een goed idee voor het automatiseren van een (onderdeel) van uw bedrijfsproces, maar het ontwikkelen van een full-scale applicatie is te kostbaar, of de leverancier van uw huidige IT systeem is weerbarstig? Florido kan snel en effecient een prototype ontwikkelen. Uiteraard is deze oplossing volledig functioneel en kan worden ingezet in uw onderneming.
Wat is software prototyping?