Zoekmachineoptimalisatie / SEO

Als u niet of onvoldoende wordt gevonden op Internet, loopt u potentiële klanten mis. Het is daarom belangrijk dat uw website dusdanig is ingericht dat deze door zoekmachines goed is te indexeren. En ook moet u de juiste termen gebruiken in uw teksten en afbeeldingen. Florido helpt bedrijven om beter gevonden te worden.

Er zijn ontzettend veel bedrijven die zich bezighouden met SEO en zoekmachinemarketing. Uiteraard zitten daar hele goede tussen, maar er zijn er ook die van alles beloven en gepeperde rekeningen sturen. Ben je niet goed thuis in de materie, dan is het lastig om te beoordelen of een bepaalde strategie of aanpassing zin heeft en welke inspanning daarmee gepaard gaat. Ik werk samen met een aantal betrouwbare partners, gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en zijn altijd transparant over de kosten. Samen boeken we goede resultaten.

Vraag een SEO quick scan aan

Conversie optimalisatie

Beter gevonden worden is natuurlijk ontzettend prettig. Maar als de bezoekers vervolgens struikelen over uw website en afhaken, dan heeft u daar niets aan. Samen kijken we hoe we uw doelgroep zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en ze soepel mogelijk kunnen toe leiden naar het doel van hun bezoek aan uw website. Dat kan zijn het overgaan tot aankoop, het versturen van een offerteaanvraag of het opnemen van telefonisch contact.

Zelf aan de slag met zoekmachineoptimalisatie?

Bedenk goed wie uw doelgroep is en op welke termen zij zoeken, verzin ook een aantal synoniemen. Pas de teksten op uw website zodanig aan, dat de zoektermen daarin ook voorkomen. Geef op uw website antwoord op de vraag die de bezoeker stelt.

Florido kan een quick scan maken van uw website om te bepalen op welke punten uw website verbeterd kan worden. Dat kunnen verbeteringen op technisch en inhoudelijk vlak zijn.